راز دل

دستور کیک اسفناج رو دیشب خواهر گلم نسرین همراه با کیک برام فرستاده بود خیلی خیلی خوشمزه اس.حتما امتحانش کنین.

مواد لازم:                    ١پیمانه سر خالی

آرد                              ٢پیمانه پر(٣بار الک شده)

شکر                           ١پیمانه پر

پودرهل سبز                 ١ق س

پکینگ پودر                  ١ق س

تخم مرغ                     ۴عدد

گردو                          ١از۴پیمانه

برگ اسفناج               ١مشت بزرگ

روغن مایع                 نصف پیمانه

اسفناج را میپزیم تا آبش کاملا بخار شود.سپس اسفناج،شیروهل را در میکسر به حدی که همه مواد با هم یکدست شود میکس میکنیم.زرده وسفیده را از هم جدا کرده سفیده را میزنیم تا کف کند و در یخچال میگذراریم.زرده را با شکر میزنیم تا کشدار شود سپس روغن مایع را اضافه میکنیم بعد از اینکه مخلوط کردیم اسفناج و سپس گردو را اضافه میکنیم.بعد آرد و پکینگ پودر رابه مواد اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم ودر ظرف مورد نظر میریزیم و داخل فر با حرارت ١٧۵درجه به مدت ٣۵ دقیقه قرار میدهیم.(فر را ١۵ ذقیقه قبل روشن میکنیم)         

                                                                        نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٤ساعت ٧:۱٠ ‎ق.ظ توسط بنفشه نظرات () |

شکلات                     ۴٠٠گرم

پودر کاکائو                  ٢ق غ

پکینگ پودر                 ١ ق چ

تخم مرغ                   ۶عدد

کره خرد شده             ٢٠٠گرم

آرد                         ٢ق س

شکر                       ١۵٠گرم

قالب های مافین را چرب میکنیم و کنار میگذاریم شکلات وکره را در ظرفی ریخته به طریق بن ماری ذوب میکنیم .سپس آرد، پکینگ پودر،پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را اضافه میکنیم بعد مخلوط شکلات و کره را اضافه میکنیم بعد از اینکه کاملا مخلوط شد مایع را طوری داخل قالب میریزیم که نصف قالب ها خالی بماند .سپس قالب ها را به مدت ٣ ساعت در فریزر میگذاریم.هنگام پخت فر را با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم میکنیم قالب ها را ٧ دقیقه داخل فر میگذاریم بعد از ٧ دقیقه خاموش میکنیم و ٧ دقیقه دیگر در فر خاموش نگه میداریم سپس از فر بیرون میآوریم و به کمک کارد در ظرف مورد نظر بر میگردانیم                            نوش جان 

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢۱ساعت ٢:۱۱ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

امروز تولد پدر عزیزمه و چون کیلومترها از من دوره ،بنابراین نمیتونم کیک تولد براش بپزم .اما دوست دارم دستور کیکی رو که اگر اینجا بود براش میپختم رو با شما سهیم بشم.

تخم مرغ          5عدد

شکر               1لیوان

روغن مایع        نصف لیوان

آرد                 1لیوان

شیر              3ق غ

وانیل             1ق چ

بکینگ پودر     2ق م

ابتدا فر را روشن میکنیم تا گرم شود بعد سفیده و زرده تخم مرغها رو جدا میکنیم سفیده ها رو هم میزنیم تا سفت بشه و کنار میزاریم.زرده ها رو با وانیل شروع به زدن میکنیم وقتی کاملا یکدست شد شکر رو اضافه میکنیم اونقدر میزنیم تا به رنگ کرم در بیاد و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم مخلوط که شدشیر وبعد مخلوط آرد وبکینگ پودر که قبلا با هم ترکیب کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر سفیده های آماده رو اضافه میکنیم و به وسیله کاردک یا کفگیر در جهت عقربه های ساعت شروع به هم زدن میکنیم وقتی مواد با هم ترکیب شد در ظرف مورد نظر میریزیم و با حرارت 180درجه به مدت 35 تا40دقیقه میپزیم.                 نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٠ساعت ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

بیسکوئئت خرد شده             300گرم

شکلات تخته ای                    100گرم

شکر                                     200گرم

کاکائو                                  50گرم

تخم مرغ                              1عدد

کره                                  100گرم

شیر                                3 ق غ

شکلات ها را تکه تکه کرده به روش بن ماری به صورت مایع در می اوریم بعد از این که شکلات ها آب شدند کاکائو و شیر را اضافه میکنیم.کره تخم مرغ وشکر را با هم مخلوط میکنیم سپس همه مواد را داخل بیسکوییت های خرد شده میریزیم وکاملا مخلوط میکنیم سپس مواد را به شکل استوانه در می اوریم و داخل فویل میپیچیم و در داخل یخچال قرار میدهیم بعد از 2 ساعت میتوانیم برش بزنیم                   نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٠ساعت ۱۱:٢٦ ‎ق.ظ توسط بنفشه نظرات () |

خرمای خشک زاهدی             10 تا15 عدد

گردو                                     1لیوان

کاکائو                                  1استکان

وانیل                                 نصف ق چ

هسته خرما را جدا میکنیم سپس تمام مواد را داخل مخلوط کن میریزیم بعد از این که همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند روی سینی صاف میکنیم وبرش میزنیم               

                                                                                 نوش جان 

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٠ساعت ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ توسط بنفشه نظرات () |

سفیده تخم مرغ             4عدد

پودر شکر                      4ق غ

کاکائو                          4 ق غ                                                              

سفیده تخم مرغ ها را با شکر میزنیم تا برفی شود سپس کاکائو را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم شکلات اماده است.داخل یخچال میگذاریم بعد از 2 ساعت آماده سرو است                                                    نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/٢٠ساعت ۱۱:۱۳ ‎ق.ظ توسط بنفشه نظرات () |

شیر                  ۴لیوان

شکر                  ١لیوان

خامه                 ١لیوان

تخم مرغ             ١عدد

نشاسته ذرت      ٢ق غ

شکلات تلخ          ٨٠گرم

شکر را با حرارت کم کارامل میکنیم سپس خامه را اضافه کرده کاملا با کارامل مخلوط میکنیم.بعد شیر،تخم مرغ،نشاسته ذرت را که با آب سرد باز کرده ایم را اضافه میکنیم و میجوشانیم.اگر بخواهیم ودیتگ دو رنگ شودمقداری از پودینگ را بر میداریم بعد شکلات را داخل قابلمه به پودینگ اضافه میکنیم وقتی شکلات آب شد پودینگ شکلاتی را ته ظرف ها میریزیم بعد پودینگ سفید را رویش اضافه میکنیم.                    نوش جان      

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ۱۱:٥۳ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

پودر نارگیل          ٢٠٠گرم

شیر عسل          ٣٧۵گرم

پودر هل             ١ ق غ

پودر پسته           مقداری

همه مواد را به ترتیب با هم مخلوط میکنیم سپس به مدت ١٠دقیقه در ماهیتابه تفلون با حرارت کم تفت میدهیم سپس از روی اجاق برداشته از مواد به اندازه گردوی کوچک برمیداریم و به شکل گلوله های هم اندازه درست کرده در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف سرو قرار میدهیم.                                   نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ۱۱:٤٦ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

سیب زمینی         ۴عدد متوسط 

سس مایونز          ٢ق غ

ماست چکیده        ٣ق غ

آبلیمو                   ١ق م

سرکه                   ٢ق م

سیر                    ١حبه

فلفل، نمک،روغن زیتون،شوید،جعفری              به میزان لازم

سیب زمینی ها را با پوست میپزیم.بعد از گرفتن پوست به اندازه مربع های ٢ سانتی خرد میکنیم.بقیه مواد را هم با هم مخلوط کرده سیب زمینی ها را اضافه میکنیم سالاد اماده است .                                 نوش جان

نکته:در صورت تمایل از پیازچه هم میتوان استفاده کرد

 

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ۱۱:۳٦ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

نخود پخته یا کنسرو           ١لیوان

سیر                                ٢یا٣حبه

ماست چکیده                   ٢ق غ

تاحین یا ارده                    ١فنجان

نخود های پخته را همراه سیر داخل میکسر میریزیم سپس سس تاحین یا همان ارده را اضافه کرده هم میزنیم.دو قاشق ماست چکیده را هم به مواد اضافه میکنیم همه مواد را به هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر میریزیم. هموس با روغن زیتون وگوجه فرنگی خرد شده تزیئن میشود. 

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ۱۱:٢٧ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

زنجبیل ها را در اب خیس کنید  سپس پوستشان را با چاقو کاملا بتراشید.سپس ان ها را مانند چیپس به صورت حلقه های نازک در اورید.در قابلمه آب وزنجبیل ها را میریزیم شعله را روشن میکنیم زمانی که آب در کف قابلمه به شکل منجوق در امد آبکش میکنیم این کار را 3تا4بار انجام میدهیم.سپس ورقه ها را روی حوله پهن میکنیم و خشک میکنیم سپس شربت را اماده کرده ورقه ها را داخلش بریزید وشعله را خاموش کنید و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید         

برای درست کردن شربت 2پیمانه شکر را با 1پیمانه آب مخلوط کنید این مقدار را نسبت به مقدار مربا ها افزایش دهید

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ۸:٠۳ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

گل گاو زبان            50گرم

شکر                     100گرم

آب                         4 پیمانه

آبلیمو                  1ق غ

گل گاو زبان را ا شب قبل خیس کنید تا خاکشان گرفته شود.بعد آبکش کرده بشویید.آب و شکر را در قابلمه مسی ریخته منتظر شوید تا قوام بیاید سپس گلها را داخل شربت ریخته 4 تا5 دقیقه صبر کنید تا چند جوش بزند در اخر ابلیمو را اضافه کنید تا مربا کپک نزند                                           نوش جان

نکته:این مربا را حتما باید در قابلمه مسی درست کنید

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ٧:٥٤ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

مواد لازم:

بادام پوست گرفته          300گرم

شکر                           400گرم

سفیده تخم مرغ           6عدد

مخلوط مغز بادام،پسته وشکر به میزان لازم

ابتدا پوست بادام را بگیرید بعد بادام را به صورت پوره در اورید سپس با شکر وسفیده تخم مرغ سه بار چرخ کنید سپس خمیر را ورز داده تا سفید رنگ شود.سپس داخل قیف پارچه ای با سر ساده بریزید.

داخل سینس فر را حتما کاغذ روغنی بیاندازید و خمیر را توسط قیف به شکل دایره با فاصله روی سینی بربزید سپس روی انها را پسته،باداموشکر بریزید.شیرینی هارا در طبقه وسط فر که قبلا با حرارت 350درجه فارنهایت گرم شده به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.

این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک میشوند و باید انها را در ظرف در دار و یا کیسه نایلونی نگهداری کرد.                     نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ٧:٤٠ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

سلام دوستان دستور پخت این نون رو از مادر عزیزم که بی نهایت دوستش دارم گرفتم.این نون بسیار خوشمزه است.چون خودم خیلی این نون رو دوست دارم  ترجیح دادم طرز پختش رو با شما سهیم بشم

آرد                 3لیوان

ماست            1لیوان

روغن مایع       نصف لیوان

بکین پودر       2قاشق چای خوری

نمک             1پنس

زنجبیل          به مقدار دلخواه

زرده تخم مرغ      2عدد 

گردو،بادام،کنجد،سیاه دانه      به مقدار لازم

ابتدا آرد+پکین پودر+نمک و زنجبیل را مخلوط میکنیم سپس ماست و روغن را اضافه کرده کاملا ورز میدهیم اجازه میدهیم حدود 30 دقیقه بماند

در این فاصله مغز نان را اماده میکنیم  ( مواد لازم  مغز نان)

آرد                 1لیوان

زرد چوبه        1قاشق غذا خوری

روغن            مقداری

همه مواد را در ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا بوی خامی ارد از بین برود

بعد از 30 دقیقه استراحت خمیر ان را به دو قسمت تقسیم میکنیم قسمت اول را داخل قالب قرار میدهیم(از ماهیتابه هم میشود استفاده کرد)و مغز نان را رویش میریزیم سپس قسمت دوم را در قالب قرار میدهیم.روی خمیر را گردو،بادام،کنجد وسیاه دانه میپاشیم سپس زرده تخم مرغها را روی نان میزنیم وبه مدت 45 دقیقه با حرارت 180داخل فر قرار میدهیم

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٥ساعت ۱٠:۳٠ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

Design By : Night Melody