راز دل

مواد لازم:

پیاز بزرگ                    4عدد

سیر له شده              2ق غ

جوجه                      1کیلو

زنجبیل                     1ق غ   

زردچوبه                   مقداری

کنجدوبادام زمینی کوبیده       4ق غ

ماست                     5/1لیوان

زیره سیاه                1ق غ

گرام ماسالا             1 ق غ

پیاز ها را سرخ کرده داخل کاسه میریزیم .غیر از جوجه ها همه مواد را به پیاز اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس جوجه را اضافه میکنیم و حدود 20 دقیقه داخل یخچال استراحت میدهیم سپس مواد را داخل قابلمه ریخته درش را میگذاریم بعد از اینکه پخت باید خیلی کم آب داخل قابلمه باشد حدود 2 قاشق.بعد از اینکه غذا را در ظرف مورد نظر کشیدیم آب یک عدد لیمو ترش را رویش اضافه میکنیم و سرو میکنیم            

                                                                                نوش جان

شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز

نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/٢٥ساعت ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

 1 لیوان شربت آلبالو+نصف لیوان شکر+وانیل+هل یا دارچین +2لیوان آب بریز و بزار 10 دقیقه آروم بجوشه بعد گلابی هارو که پوست کندی بزار توش و25 تا30 دقیقه بستگی به گلابیت داره هاااااااااااااااااآروم بجوشون تا گلابی ها پخته بشن ولی زیاد نپز که وا نرن.بعد گلابی هارو بر دار وشربت رو بجوشون تا کمی غلیظ بشه .1قاشق از پنیر رو توی بشقابی که میخوای سرو کنی بزار گلابی رو هم روش بزار واز شربت هم کمی روش بریز.میتونی گلابی ها رو نصف کنی و پنیر رو روی گلابی بزاری هم سرد میشه خورد وهم داغ.میشه به جای گلابی از به هم استفاده کرد  نوش جون                                  

                                                                                     شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز    شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز

نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/۳ساعت ۱۱:٤۳ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

 تصاویر زیباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نویسان،آپلودعکس، کد موسیقی، روزگذر دات کام http://roozgozar.com

نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/۱ساعت ٩:۳٥ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

Design By : Night Melody