راز دل

پودر نارگیل          ٢٠٠گرم

شیر عسل          ٣٧۵گرم

پودر هل             ١ ق غ

پودر پسته           مقداری

همه مواد را به ترتیب با هم مخلوط میکنیم سپس به مدت ١٠دقیقه در ماهیتابه تفلون با حرارت کم تفت میدهیم سپس از روی اجاق برداشته از مواد به اندازه گردوی کوچک برمیداریم و به شکل گلوله های هم اندازه درست کرده در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف سرو قرار میدهیم.                                   نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ۱۱:٤٦ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

Design By : Night Melody