راز دل

 1 لیوان شربت آلبالو+نصف لیوان شکر+وانیل+هل یا دارچین +2لیوان آب بریز و بزار 10 دقیقه آروم بجوشه بعد گلابی هارو که پوست کندی بزار توش و25 تا30 دقیقه بستگی به گلابیت داره هاااااااااااااااااآروم بجوشون تا گلابی ها پخته بشن ولی زیاد نپز که وا نرن.بعد گلابی هارو بر دار وشربت رو بجوشون تا کمی غلیظ بشه .1قاشق از پنیر رو توی بشقابی که میخوای سرو کنی بزار گلابی رو هم روش بزار واز شربت هم کمی روش بریز.میتونی گلابی ها رو نصف کنی و پنیر رو روی گلابی بزاری هم سرد میشه خورد وهم داغ.میشه به جای گلابی از به هم استفاده کرد  نوش جون                                  

                                                                                     شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز    شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز

نوشته شده در ۱۳٩٠/٥/۳ساعت ۱۱:٤۳ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

Design By : Night Melody