راز دل

مواد لازم:

بادام پوست گرفته          300گرم

شکر                           400گرم

سفیده تخم مرغ           6عدد

مخلوط مغز بادام،پسته وشکر به میزان لازم

ابتدا پوست بادام را بگیرید بعد بادام را به صورت پوره در اورید سپس با شکر وسفیده تخم مرغ سه بار چرخ کنید سپس خمیر را ورز داده تا سفید رنگ شود.سپس داخل قیف پارچه ای با سر ساده بریزید.

داخل سینس فر را حتما کاغذ روغنی بیاندازید و خمیر را توسط قیف به شکل دایره با فاصله روی سینی بربزید سپس روی انها را پسته،باداموشکر بریزید.شیرینی هارا در طبقه وسط فر که قبلا با حرارت 350درجه فارنهایت گرم شده به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.

این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک میشوند و باید انها را در ظرف در دار و یا کیسه نایلونی نگهداری کرد.                     نوش جان

نوشته شده در ۱۳٩٠/٢/۱٩ساعت ٧:٤٠ ‎ب.ظ توسط بنفشه نظرات () |

Design By : Night Melody