بقچه سبزیجات

بادمجان بزرگ                                   4 عدد

ذرت آببز                                          1فنجان

نخود فرنگی آببز                                1فنجان

هویج نگینی آببز                                1فنجان

قارچ اسلایس شده                             4عدد

رب گوجه                                       به مقدار دلخواه    

آویشن,نمک,فلفل                            به مقدر لازم

بادمجون هارو به شکل ورقه های نازک به قطر 2میلیمتر از طول برش میزنیم وهمه رو سرخ میکنیم.ذرت+نخود فرنگی+هویج+قارچ+رب  و ادویه رو توی قابلمه میریزیم و یه تفت کوچولو میدیم تا قارچ هم ببزه بعد بادمجونهارو به شکل علامت +روی هم میزاریم ومقداری از مواد رو در محل تلاقی میریزیم و از 4 طرف مثل بقچه میبندیم ودر آخر به کمک خلال دندان فیکس میکنیم ته ماهی تابه مقداری رب+نمک+فلفل +آب اضافه میکنیم وبقچه ها رو توش میچینیم وقتی بادمجونها بخت  آماده است میتونین اگه دوست داشتین یه کمی هم آبغوره توی سس بزنید                           نوش جان

/ 6 نظر / 19 بازدید
رویا.ت

سلام عزیزم .ممنون که سرزدی راستی من عاشق وبلاگ های آشپزیم ولی کاش عکس هم میذاشتی .منم لینکتون کردم .[گل]

امیر محمد

سلام. با شعری تحت عنوان " خدا اینجاست " آپم. منتظره حضور و نظره گرمت هستم.[گل]

پارمین

سلام عزیز مواد این غذا رو دوست دارم امشب برم درست کنم.

عسل خانومی

واااااای عاشق بقچه سبزیجاتت شدم خیبلی وقت بودننوشته بودیاااااااااا[بغل]