دسر گلابی با بنیر ماسکاربونه

 1 لیوان شربت آلبالو+نصف لیوان شکر+وانیل+هل یا دارچین +2لیوان آب بریز و بزار 10 دقیقه آروم بجوشه بعد گلابی هارو که پوست کندی بزار توش و25 تا30 دقیقه بستگی به گلابیت داره هاااااااااااااااااآروم بجوشون تا گلابی ها پخته بشن ولی زیاد نپز که وا نرن.بعد گلابی هارو بر دار وشربت رو بجوشون تا کمی غلیظ بشه .1قاشق از پنیر رو توی بشقابی که میخوای سرو کنی بزار گلابی رو هم روش بزار واز شربت هم کمی روش بریز.میتونی گلابی ها رو نصف کنی و پنیر رو روی گلابی بزاری هم سرد میشه خورد وهم داغ.میشه به جای گلابی از به هم استفاده کرد  نوش جون                                  

                                                                                     شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز   شکلکــــ هـ ـاے آینـــ ـ ـــــاز

/ 20 نظر / 13 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ghazaleh

وای چقدر خوشمزه به نظر می یاد

طاهره

سلام بنفشه جون خوبی گلم؟ مهمونات اومدن؟ فرنی ت خوشمزه شد؟ امیدوارم که خوش گذشته باشه عزیزم.

ghazaleh

سلام بنفشه جان خوبی عزیزم ؟ لینک شدی خانومی و ممنون

رویا.ت

باید درست کنم به نظر تابستونی و لذیذ میاد ! کاش تصویر هم داشت .

آنا (زیرچترخاطرات من)

سلامی به گرمی افتاب این تابستون گرم به شما وبلاگتون خیلی قشنگه بهتون تبریک میگم منم یه وبلاگ دارم که توش از دلتنگی و خاطراتم مینویسم تا قبل از اینکه با غلط گیر زندگی یا همون گذر زمان از دفترچه ذهنم پاک بشه. من عاشق نوشتنم منو و دوستانم زیر چتر کوچیک اما دوستانه جمع شدیم خوشحال میشم به جمع دوستانم بپیوندید و نظرتون در مورد بهتر شدن وبلاگم بهم بگید اگه موافق لینک هستید لطفا خبرم کنید که لینکتون کنم شما هم منو با نام زیرچتر خاطرات من بلینکید بی صبرانه منتظر نظرات قشنگتون هستم

سپینود

سلام بدو بیا که اپم و وب جدیدم به نظر و حمایتت نیاز داره[ماچ][قلب][گل][زودباش][عجله]