مربای زنجبیل

زنجبیل ها را در اب خیس کنید  سپس پوستشان را با چاقو کاملا بتراشید.سپس ان ها را مانند چیپس به صورت حلقه های نازک در اورید.در قابلمه آب وزنجبیل ها را میریزیم شعله را روشن میکنیم زمانی که آب در کف قابلمه به شکل منجوق در امد آبکش میکنیم این کار را 3تا4بار انجام میدهیم.سپس ورقه ها را روی حوله پهن میکنیم و خشک میکنیم سپس شربت را اماده کرده ورقه ها را داخلش بریزید وشعله را خاموش کنید و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید         

برای درست کردن شربت 2پیمانه شکر را با 1پیمانه آب مخلوط کنید این مقدار را نسبت به مقدار مربا ها افزایش دهید

/ 2 نظر / 19 بازدید
meysam

سلام عزیز دلم وب زیبایی داری ممنون میشیم به ما هم سر بزنی[گل] قربون قدمات[گل]

حتما. لطف داری ممنون که سر زدی خوشحالم کردی.